All-in website pakket voor startende ondernemers

Wij maken slimme en effectieve websites in combinatie met resultaatgerichte marketing.

Jong, kleinschalig en betrokken

Wij vormen een kleinschalig en enthousiast team, dat uit een designer en twee programmeurs bestaat. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen met onze klanten, maken duidelijke afspraken en vinden mooie dingen maken belangrijker dan het sturen van de factuur. 

All-in website pakket voor €495,-

Wij zorgen voor een professionele uitstraling van jouw organisatie op het internet. Met standaard templates als basis, in combinatie met maatwerk design, laten we jouw organisatie online schitteren.
Website in jouw huisstijl
Jouw organisatie is uniek. En dat moet naar voren komen op je website.
Divi WordPress template
Met dit hoogwaardige template kunnen wij alles maatwerk ontwikkelen.
Veilige en snelle webhosting
Goede hosting vormt de basis voor je website. Dit regelen wij voor je.
Optimaal ingericht voor Google
De juiste teksten en sitestructuur zijn belangrijk voor Google.
*Alle prijzen zijn ex. btw. Webhosting inclusief WordPress onderhoud kost maandelijks €7,95

Onze opdrachtgevers zijn blij met ons

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm.”

 

Joris Brouwers

Directeur, Brouwers Signmaking

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk.”

 

Leendert Geelhoed

Directeur, Geelhoed Betonwapening

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

 

Peter van Schaik

CEO, Van Noordenne Wapeningsstaal

“Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

Paul Luijken

Directeur, Van Noordenne Staal

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen.”

 

Rijk van Ginkel

Internationaal arts, Fruits of Passion

Met onze optionele diensten maken wij je nóg beter zichtbaar

 

Online marketing 

Wij maken uw organisatie beter vindbaar met Google Ads en Google Display advertenties. Kleinschalige en eenvoudige campagnes monitoren wij vanaf €30,- per maand, exclusief advertentiebudget. Er zijn geen opstartkosten aan verbonden, ook is abonnement maandelijks opzegbaar.

Zakelijke fotoshoot

Wij maken in samenwerking met een professionele fotograaf foto’s van je organisatie. Deze zijn inzetbaar voor social media, advertenties en je website. Een photoshoot op locatie (1 dagdeel) kost €200,- De foto’s worden achteraf professioneel bewerkt.

Complete huisstijl

Alle merkuitingen in één keer professioneel? Wij ontwerpen je logo en visitekaartjes voor eenmalig €150,- euro, exclusief drukkosten.
*Alle bedragen zijn exclusief btw. 

Interesse? Neem contact op!

hello@sitechimp.nl  |  085 0608 4444

Of laat je terugbellen. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.