Kleinschalig, creatief en vernieuwend.

Met ons jonge en flexibele team gaan we voor uw online succes.

Een kleinschalig en betrokken team

Meer over ons team

Bert Teeuw (22) is de eigenaar en oprichter van Sitechimp. Hij is recent afgestudeerd aan de opleiding Communicatie & Multimediadesign. Kenmerkend voor Bert zijn zijn creativiteit en ondernemende houding. Als designer denkt hij graag mee over het behalen van meer resultaat en het innoveren van businessmodellen.
Bert werkt nauw samen met een vast en flexibel team. Deze vrienden/developers kent hij al van zijn Rotterdamse middelbare schooltijd. Op deze manier kan hij zijn creativiteit combineren met meer complexe techniek.
Afgelopen tijd hebben we aan mooie projecten gewerkt binnen o.a. de bouw- en staalsector, advocatuur, autobranche, signwereld, non-profit en verschillende andere branches, voor grotere en kleinere organisaties.
 

Een betrokken online partner

Lange termijn oplossingen
We ontwikkelen hoogwaardige oplossingen waarmee u vooruit kunt. Wij denken vooruit en passen uw online strategie aan op uw toekomstplannen. We gaan voor langdurige samenwerkingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
Persoonlijk contact
Samenwerken met Sitechimp betekent samenwerken met Bert, Matthias, Cees-Jan en Reinier. We staan voor persoonlijk contact en gaan voor lange termijn samenwerkingen, waarbij klanttevredenheid voorop staat.
Websites met een doel
We ontwikkelen websites met een duidelijk doel, en passen daar het ontwerp op aan. We maken onze doelen het liefst meetbaar en concreet, om zo online strategieën te kunnen bijschaven en optimaliseren.
Pixelperfect ontwerp
We maken hoogwaardige webdesigns met oog voor detail. We communiceren uw boodschap duidelijk naar uw doelgroep, zodat u op een professionele manier bekend wordt bij uw doelgroep.

Onze opdrachtgevers zijn blij met ons

"Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp beheert ook onze Google Ads campagnes, die in combinatie met de website goed renderen."

Niels Uittenbogaart

Advocaat, Uittenbogaart Advocatuur

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm."

 

Joris Brouwers

Directeur, Brouwers Signmaking

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk."

 

Leendert Geelhoed

Directeur, Geelhoed Betonwapening

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

 

Peter van Schaik

CEO, Van Noordenne Wapeningsstaal

“Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

Paul Luijken

Directeur, Van Noordenne Staal

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen."

 

Rijk van Ginkel

Internationaal arts, Fruits of Passion

Ontvang updates over nieuwe projecten

Volg onze bedrijfsvoortgang. Projectupdates en intern nieuws. Geen reclame en acties.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin