Over mij

Gestart in 2017
Ik ben Bert Teeuw en heb ik 2017 Sitechimp opgericht. Dat deed ik tijdens mijn studie Communicatie en Multimediadesign (HRO, Rotterdam). Vanaf de start heb ik mij gericht op het designen en ontwikkelen van websites, waarbij ik altijd de eindgebruiker centraal wilde stellen. In dat verband heb ik mij veel bezig gehouden met usertesting.
Vaste samenwerking developers
Sinds 2017 werk ik samen met twee vaste developers, zij zijn nauw verbonden met Sitechimp.
User experience design & e-mailmarketing
Sinds 2020 werk ik als online marketeer bij Gevangenenzorg Nederland, binnen de non-profit sector. Daar heb ik veel ervaring opgedaan m.b.t. het uitdenken en uitwerken van customer journeys: UX optimalisatie, leadgeneratie en opvolging via geautomatiseerde e-mailmarketing. Via cursussen van Mailblue, Google en Beeckestijn Business School heb ik mijn blikveld verbreed van UX design naar online marketing.
Neem contact op
Parttime ben ik actief met Sitechimp, en help ik MKB organisaties met Design, social media, content- en marketing automation. Voegt mijn kennis waarde toe aan jouw organisatie? Neem dan contact op.

Beeckestijn Business School Toegekend: dec. 2022
Bekijk certificaat

Mailblue Expert (ActiveCampaign)
Mailblue Academy: Toegekend: okt. 2022
Bekijk certificaat

User experience design
Webdesign waarbij de eindgebruiker centraal staat. Intuïtief design, slimme landingspagina's en visueel overtuigend design.
E-mailmarketing automation
Met ActiveCampaign verstuur je de juiste boodschap op het juiste moment. Samen transformeren we websitebezoekers tot klanten.

"Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp regelt ook onze online marketing, dat in combinatie met de website goed rendeert."

Niels Uittenbogaart

Advocaat, Uittenbogaart Advocatuur

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm."

Joris Brouwers

Directeur, Brouwers Signmaking

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk."

 

Leendert Geelhoed

Directeur, Geelhoed Betonwapening

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

 

Peter van Schaik

CEO, Van Noordenne Wapeningsstaal

“Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

Paul Luijken

Directeur, Van Noordenne Staal

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen."

Rijk van Ginkel

Internationaal arts, Fruits of Passion