Specialist in ActiveCampaign

Automatiseer je marketing voor elke fase in de klantreis

Als ActiveCampaign specialist helpen wij organisaties met het professionaliseren van hun ActiveCampaign e-mailmarketing. Met ActiveCampaign kun je alle contacten op een unieke wijze gepersonaliseerd benaderen. Sitechimp helpt organisaties met strategie, technische uitvoering en het creëren van slimme e-mailcampagnes.

Voordelen van ActiveCampaign inzet

✓ Genereer via je website en advertenties structureel nieuwe leads

✓ Blijf in beeld bij bestaande klanten en verhoog klantloyaliteit en betrokkenheid

✓ Bespaar tijd en automatiseer en personaliseer je e-mailmarketing

Functionaliteiten ActiveCampaign

Strategie & RoI
Sitechimp denkt mee over strategische inzet van online marketing. Hoe kan e-mailmarketing bijdragen aan de doelen van jouw organisatie? We denken mee over KPI’s waar we continu op sturen.
Automations
Met ActiveCampaign kun je je marketing automatiseren. Stuur e-mails aan de hand van betrokkenheid: een bezoeker die veel e-mails opent en veel op je website kijkt krijgt geautomatiseerd andere content te zien.
Leadscoring
Als contacten bijvoorbeeld een nieuwsbrief, offerte of inspiratie-magazine hebben aangevraagd volgen we hen op met e-mail automations. Als ze deze mails openen, en klikken krijgen ze een betrokkenheidsscore (bijv. van 1-100).
E-maildesign
Met de e-maildesigner van ActiveCampaign designen we hoogwaardige templates. We ontwikkelen gepersonaliseerde content, en houden rekening met mobiel formaat.
Sales pipeline
Gekwalificeerde leads belanden geautomatiseerd in het ActiveCampaign CRM. Salescollega’s kunnen de leads zo opvolging geven, en gemakkelijk schuiven in de kolommen.
Personalisatie
Afhankelijk van leeftijd, demografie, betrokkenheid en leadscore, naam/aanhef, website- en e-mailgedrag kunnen we interesseprofielen opbouwen, waardoor we iedereen gepersonaliseerd benaderen.

"Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp regelt ook onze online marketing, dat in combinatie met de website goed rendeert."

Niels Uittenbogaart

Advocaat, Uittenbogaart Advocatuur

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm."

Joris Brouwers

Directeur, Brouwers Signmaking

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk."

 

Leendert Geelhoed

Directeur, Geelhoed Betonwapening

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

 

Peter van Schaik

CEO, Van Noordenne Wapeningsstaal

“Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

Paul Luijken

Directeur, Van Noordenne Staal

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen."

Rijk van Ginkel

Internationaal arts, Fruits of Passion