User experience is key to online marketing success

Een groot budget investeren in een marketingcampagne of een nieuw app-idee? En er vervolgens achter komen dat je nieuwe concept niet aanslaat bij je doelgroep? Wij pakken het anders aan.

 

Experimenteel en data-gedreven 

Bert Teeuw is actief bij een non-profit, en werkt daarnaast voor meerdere commerciële organisaties, op het snijvlak van online marketing en UX research. “Ik focus mij altijd op de eindgebruiker, waarbij ik heel experimenteel en data-gedreven te werk ga. Daarbij vind ik het altijd een interessante uitdaging om organisaties mee te nemen in mijn visie.”

Focusgebieden

 

Inzetbaar op het gebied van online marketing en UX research. In samenwerking met externe bureaus en freelance developers laten wij organisaties online excelleren.

"Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp regelt ook onze online marketing, dat in combinatie met de website goed rendeert."

Niels Uittenbogaart

Advocaat, Uittenbogaart Advocatuur

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm."

Joris Brouwers

Directeur, Brouwers Signmaking

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk."

 

Leendert Geelhoed

Directeur, Geelhoed Betonwapening

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

 

Peter van Schaik

CEO, Van Noordenne Wapeningsstaal

“Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

Paul Luijken

Directeur, Van Noordenne Staal

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen."

Rijk van Ginkel

Internationaal arts, Fruits of Passion

Vraag gratis een casus aan

Ben je benieuwd naar eerdere casussen? Neem contact op.