Wij stellen de eindgebruiker centraal in het ontwerpproces

Op deze manier maken we websites die werkelijk aansluiten op de behoeften van uw doelgroep.

Samen denken we na over het doel van uw website

Wat wordt het doel van uw website? Wat gaan we verbeteren met digitale techniek? Gaan we meer klanten werven? De hoeveelheid telefoontjes verminderen? Of gaan we personeel werven via uw website? Deze doelen vormen de basis voor de verdere ontwikkeling van de website.  

We werken stapsgewijs en efficiënt

1. Doel van uw website
Wat willen we nu echt bereiken met uw website? Is dat meer bekendheid? Willen we inzetten op het genereren van meer klanten? Of misschien willen we bestaande klanten beter helpen informatie te vinden. We ontdekken het samen.
2. Maatwerk design
Wij werken niet met standaard templates, maar beginnen vanaf blanco met een maatwerk website ontwerp. Wij maken deze in Sketch of Figma en vragen steeds feedback aan de opdrachtgever. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp. 
3. Gebruikerstesten
De werkelijke vraag die er toe doet is: wat vindt uw doelgroep van uw website? Begrijpen zij uw website? En roept de website de gewenste emoties op? Wij onderzoeken dit middels gebruikerstesten, op locatie of met de usability foodtruck.
4. Maatwerk development
Wanneer we een design hebben dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en dat getest is bij de doelgroep, gaan de developers aan de slag met de online techniek. Dit doen we – altijd maatwerk – in WordPress of met ASP.NET.

Vraag een gratis prijsindicatie aan of ga terug naar al onze projecten.

Ontvang updates over nieuwe projecten

Volg onze bedrijfsvoortgang. Projectupdates en intern nieuws. Geen reclame en acties.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin