Een greep uit onze klanten

We hebben bedrijven geholpen op het gebied van webdesign, development of visuele identiteit. We hebben de laatste jaren een flinke leercurve doorgemaakt, en bedienen nu voornamelijk MKB bedrijven.

Referenties van opdrachtgevers

Uittenbogaart Advocatuur

“Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp beheert ook onze Google Ads campagnes, die in combinatie met de website goed renderen.”

– Niels Uittenbogaart (Advocaat) 

Van Noordenne Wapeningsstaal B.V.

“Wij kijken tevreden terug op de intensieve en prettige samenwerking met Sitechimp. Onze vernieuwde, verbeterde website sluit naadloos aan bij onze identiteit; persoonlijk, betrokken, concreet! Wij bevelen Sitechimp dan ook van harte aan.”

– Peter van Schaik (CEO) 

Geelhoed Betonwapening

“Sitechimp heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit op onze huisstijl. Ze hadden ervaring met onze branche wat de samenwerking gemakkelijk maakte. We zijn tevreden met het resultaat, de website communiceert duidelijk.”

– Leendert Geelhoed (Directeur) 

Fruits of Passion

“Sitechimp heeft onze website stapsgewijs ontwikkeld, dat werkte erg prettig. We hebben steeds op een laagdrempelige manier contact over de voortgang, zo zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen.”

– Rijk van Ginkel (Internationaal arts) 

Brouwers Signmaking B.V.

“We zijn recent gaan samenwerken met Sitechimp. De website is op maat gemaakt, en vertelt nu precies op de juiste toon wat we doen en wie we zijn. De website werkt eveneens perfect op elk formaat scherm.”

– Joris Brouwers (Directeur) 

 Van Noordenne Staal B.V.

“”Sitechimp heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de nieuwe website, in combinatie met Wapeningsstaal. Een constructieve en heldere samenwerking, heeft geresulteerd in een duidelijke en moderne Site waar onze gezamenlijke ideeën en professioneel advies van Sitechimp een mooi resultaat hebben opgeleverd”

– Paul Luijken (Directeur) 

Paul Heijboer

“Sitechimp maakte voor mij een website met volledige informatie “tot the point”. Goed toegankelijk en direct te vinden onder verschillende zoekopdrachten. Het heeft me inmiddels en aantal klanten opgeleverd.”

– Paul Heijboer (Muziekdocent & owner)

Josz

“Fantastisch geholpen met het bouwen van een webshop. Goede service! Weet goed de wens van de klant uitgevoerd te krijgen!”

– Jos Houweling (Eigenaar)

Agrobotics

“Prachtige website heb ik gekregen, website vertolkt precies wat ik wil uistralen. Fijne en laagdrempelige samenwerking, aanrader! 

– Michiel Mans (Eigenaar) 

RC Motions

“Bert heeft ons geholpen met onze visuele identiteit, logo en visitekaartjes. Duidelijk advies, en een mooi en modern resultaat. Precies wat we wilden.”

– Cees-Jan Nolen (Videograaf) 

Geïnteresseerd? Vraag een gratis proefdesign aan of bekijk onze projecten.

Ontvang updates over nieuwe projecten

Volg onze bedrijfsvoortgang. Projectupdates en intern nieuws. Geen reclame en acties.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin