Hoogwaardige website voor Uittenbogaart Advocatuur

Deze website in combinatie met Google Ads leidt tot tientallen leads per maand.

Uniek ontwerp en een slimme Google Ads campagne leiden tot tientallen leads per maand

Maatwerk en kwaliteit

Sitechimp heeft de nieuwe website ontwikkeld voor Uittenbogaart Advocatuur te Alphen aan den Rijn, waarbij maatwerk en kwaliteit centraal stonden. We hebben grondig nagedacht over doelgroep, de gewenste uitstraling en de ambities van Uittenbogaart. Daar hebben we met de website en online strategie op ingespeeld.

Snel schakelen met de opdrachtgever

We hebben dit project stapsgewijs aangepakt. We begonnen met een ontwerpfase, waarin we vanaf blanco een nieuw en maatwerk design maakten. We vroegen continu feedback aan de opdrachtgever, zodat er een design ontstond dat voldeed aan de wensen van Uittenbogaart. Deze stapsgewijze manier van werken leidt er toe dat er zonder verspilling van tijd een prachtig resultaat ontstaat.

Meetbaar resultaat met Google Ads

Voor dit project hebben we gekozen om via Google te adverteren via Google Ads. Op regionaal niveau staat Uittenbogaart daardoor hoog in Google tegenover redelijk lage kosten. Op deze manier krijgt Uittenbogaart per maand tientallen leads binnen, wat zeer goed in verhouding staat tot de kosten van de Google advertenties.

“Een goed renderende website…”

“Sitechimp heeft onze nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website heeft nu precies de gewenste uitstraling. Sitechimp beheert ook onze Google Ads campagnes, die in combinatie met de website goed renderen.”

Niels Uittenbogaart

Advocaat, Uittenbogaart Advocatuur

We verbeelden uw unieke verhaal

Onderscheidend design
Wat maakt uw organisatie of kantoor uniek? Waar ligt uw onderscheidend vermogen? We gaan een laag dieper dan slechts het benoemen van prijsverschil of diensten. We gaan door tot uw kernwaarden en drijfveren, en verwerken dat in het visuele ontwerp van uw website.
Totale ontzorging
Als partner van Uittenbogaart helpen wij hen met een totaaloplossing, van onderhoud en hosting tot aan support en Google Ads campagnes. Op deze manier ontzorgen wij onze opdrachtgevers en helpen we ze online vooruit. Samenwerken met Sitechimp betekent volledig ontzorgt worden.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin