Vraag kosteloos een proefdesign aan voor uw organisatie

Eerst zien, dan geloven? Laat ons een proefdesign (impressie van uw homepage) maken voor uw organisatie. Zo kunt u ontdekken wat voor kwaliteit wij leveren en inschatten wat voor bureau wij zijn. 

Het aanvragen van een proefdesign in 3 stappen

1. Vul het contactformulier in

Laat ons via het contactformulier weten dat u interesse heeft in een proefdesign voor uw homepage. Omschrijf eventueel uw organisatie, doelgroep en uw wensen.

2. Wij nemen contact op met u

Wij nemen telefonisch contact met u op en stellen u verschillende vragen en peilen uw interesse. Wanneer wij voldoende weten over uw organisatie en doelgroep gaan wij aan de slag.

 

3. Wij maken een proef webdesign

Gebaseerd op de informatie maken wij vrijblijvend een impressief design (zonder details) voor uw homepage. Wanneer wij hier klaar mee zijn delen wij dit met u, zodat u aan de hand van dit ontwerp kunt beslissen of wij een interessante digitale partners zijn voor uw organisatie. 

Vraag een proefdesign aan

Na de aanvraag nemen wij contact met u op, om uw wensen verder te bespreken.

We gebruiken uw gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen.

Eerst zien, dan geloven
Wij ontwerpen liever dan dat we u overtuigen met mooie woorden. Daarom kunt u een proefdesign aanvragen voor uw website, zodat u kunt zien en ervaren wat voor strakke en hoogwaardige webdesigns wij creëren.
Aanvraag is 100% vrijblijvend
Een aanvraag voor een proefdesign is volledig vrijblijvend. Het is een manier om kennis te maken met wie we zijn, hoe we werken en wat voor kwaliteit we leveren. Passen wij niet bij uw organisatie, geen probleem, u zit nergens aan vast.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin