Van onderzoek, tot aan design en techniek

Van begin tot eind helpen wij u vooruit.

Totaaloplossingen voor uw online succes

Wij hebben alles in huis voor uw online succes. Wij ontwerpen, voeren gebruikerstesten uit en coderen, maar voorzien eveneens in website onderhoud en webhosting. Op deze manier maken wij websites die toekomstbestendig zijn, inspelen op de behoeften van de eindgebruiker en veilig zijn qua techniek en webhosting.

Websites die relevant zijn voor uw doelgroep

Gebruikersonderzoek
Via gebruikersonderzoek en gebruikerstesten ontdekken we de behoeften van uw doelgroep. Op deze manier ontwikkelen we websites die werkelijk gebruiksvriendelijk zijn en écht relevant zijn voor uw doelgroep.
Digitaal ontwerp
We maken pixelperfecte digitale ontwerpen, met een speciale focus op het mobiele formaat. We maken gebruik van ‘persuasive design’ technieken, waarbij we de website bezoeker zoveel mogelijk proberen te sturen in zijn gedrag.
Online techniek
Naast website ontwerp ontwikkelen wij eveneens de digitale techniek van websites. Dit doen wij met WordPress en bij sommige projecten met ASP.NET. Veiligheid, overdraagbaarheid en snelheid zijn onze speerpunten.
Veilige webhosting
Onze hosting is geregeld via Transip, een gerenommeerde hostingaanbieder binnen Europa. Onze servers beveiligen wij 24/7. Onze hosting oplossingen zijn snel en zeer geschikt voor zowel kleine als grotere projecten.
Snelle support
Heeft u een vraag of een website wijziging? Of loopt u onverhoopt tegen een error aan? Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Bel of mail ons, en u heeft direct contact met een online specialist. 
Conversie optimalisatie
Na de livegang genereren we website bezoekers via online marketing. Aan de hand van online statistieken optimaliseren wij website voor de eindgebruiker, zodat de website zo goed mogelijk rendeert.

Ontvang updates over nieuwe projecten

Volg onze bedrijfsvoortgang. Projectupdates en intern nieuws. Geen reclame en acties.

Privacy      Voorwaarden      hello@sitechimp.nl      085 0608 444      Referenties      Linkedin